shqiptari

Bitcoin code opinionist shqiptari dhe

btc, doge

bitcoin code opinionist shqiptari dheDoes Bitcoin Cash fix these problems? Dhe as n Shqipri. Kryeministri i Shqipris ka t drejt t flas pr Kosovn, kt t drejt nuk mund tia mohoj askush. Fadil Maloku

Tags: bitcoin, dhe, opinionist, shqiptari, code